Деталі королівського дня народження Кейт Мідлтон

0
978

У британської невістки 37-ий день народження – її чоловік працює. Але переконує, що не забув про особливу подію. Принц Вільям запевнив громадськість, що святкування розпочнеться у другій половині дня. Як саме і де – не розповів.
Втім, преса не забарилась співставити кілька звичних фактів та зробити новину. Герцогиня Кембриджська святкує свій день народження наодинці у королівському палаці. Але, це «допоки». Згодом до іменинниці приєднається чоловік і діти – Джордж, Шарлотта та Луї. Про це повідомив принц у Twitter.


Варто зазначити, що Кенсингтонський палац уже оприлюднив офіційну подяку усім, хто привітав Кейт: «Ми щиро вдячні за ваші чудові повідомлення у цей особливий для королівської сім’ї день».

Нагадаємо, на жодному зі своїх днів народження Кейт не залишалась без уваги громадськості, тим паче у ролі дружини принца Вільяма. Варто лише згадати про гучне святкування 25-річчя, коли дівчина ще не була заміжня та зробила перерву у стосунках зі своїм майбутнім чоловіком. Тоді її запідозрили у романі «на стороні».

На 26-ий день народження майбутню герцогиню Кембриджську застали у нічному клубі, разом зі своєю сестрою. Наступного року усе пройшло більш спокійно – «за романтичною вечерею при свічках із принцом Вільямом, у сімейній садибі, що у Шотландії».
Усі наступні дні народження Кейт провела як титулована особа та королівська невістка. Цьогоріч винятків не було. Усе цілком приватно та в оточенні найближчих. А ще – у королівському палаці, без цього ніяк.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here