Мішель Андраде з’явиться у новій українській стрічці

0
2455

Тільки-но колега Андраде по сцені та продюсеру дебютувала у ролі акторки, як і вона подалась до кінематографічного ремесла. Із паркету до знімального майданчика. Молода артистка, що не так давно лише зробила собі ім’я, впевнено йде «за слідами» Дорофеєвої.
Потапенко не спинився на участі однієї своєї підлеглої у «Танцях із зірками». Учасниця дуету «Время и Стекло» дійшла до фіналу, Мішель опинилась майже за крок до нього. Що далі? А далі спроба повторити неабияк успішний проект, спільний для «Кварталу 95» та Дорофєвої.
Так, очікувано чи ні, але Мішель Андраде таки з’явиться у кіно. Про прем’єру своєї дебютної стрічки співачка повідомила на власній сторінці в Instagram.


«2,5 місяці! Ми чекали на цей день! Всі працювали як божевільні та із любов’ю до цього проекту! І ось вчора відбувся допрем’єрний показ фільму «Продюсер». А завтра прем’єра! У всіх кінотеатрах України», – коментує іменита співачка свою акторську спробу. А також, Андраде додає: «Вітаю всіх нас, дякую за можливість бути частиною фільму».
Що ж, допоки прихильники зірки із нетерпінням чекають появи «Продюсера» на великих екранах, Мішель не припиняє інтригувати у соціальних мережах новими фотопублікаціями.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here