Принц Вільям та Принц Гаррі ділять королівське майно

0
2747

Члени королівської сім’ї, рідні брати принц Гаррі та принц Вільям, вирішили офіційно розділити їхні королівські покої та майно. Встигнути планують до появи первістка принца Гаррі – Меган Маркл народжує вже цієї весни.
Офіційний поділ будинку, що включає й відділення персоналу, є результатом настання все більшої відповідальності принца Гаррі і принца Вільяма як королівських осіб. Однак припускають, що розкол може “допомогти полегшити напружені стосунки між братами та їхніми дружинами”.

Принц Гаррі з Меган живуть у Ноттінгемському котеджі, що розташований на території Кенсінгтонського палацу, в якому мешкають Кейт Міддлтон та принц Вільям зі своїми трьома дітьми. Відомо, що вже деякий час Меган Маркл та Гаррі планують переїхати до котеджу Фрогмор у Віндзорі, подалі від усіх королівських приїздів і поїздок в Кенсінгтон.
Зараз вони займаються його реконструкцією. Котедж складається з декількох різних житлових приміщень, раніше там мешкали працівники палацу.

У цілому королівська пара планує витратити 3,8 мільйонів доларів на оновлення цієї резиденції у Віндзорі. Котедж був місцем їхнього весільного прийому у травні 2018 року.
У будинку буде 10 великих спалень, 5 з яких об’єднані, й значно більше простору для принца, Меган та їхньої майбутньої дитини. У Ноттінгемському котеджі, де вони проживають зараз, є лише дві невеликі спальні. Герцог і Герцогиня Сассекські планують додати до будинку зелену енергетичну установку для опалення й водопостачання та декілька камінів.
Нагадаємо, що бабуся принца, королева Єлизавета ІІ, була проти стосунків внука з акторкою. Однак, не зважаючи на заборону, 27 листопада 2017 року пара заручилася. У жовтні цього року стало відомо, що Меган Маркл вагітна.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here