Чому діти принца Вільяма не з’явились на різдвяному святі?

0
4192

Королівське подружжя Кейт Мідлтон та принц Вільям укотре стали частиною  щорічного святкування різдвяного вечора у Норфолці. Однак королівська традиція оминула молодші покоління – дітей герцогині Кембриджської. Що зрозуміло, не «навідався» новонароджений принц Луї. Але де ж у цей час перебували Шарлотта і Джордж, якщо минулоріч, за звичаєм, вони святкували Різдво із батьками?

За королівськими нормами, у цьому немає нічого дивного. Відповідний вік – єдиний та неабияк важливий критерій відвідування урочистих заходів. Принц Вільям вперше з’явився на традиційній різдвяній події лише у сім років. А зараз його старшому сину та доньці всього лише п’ять та три.

Тим не менш, принц Джордж міг би цього року нарешті поїхати до Норфолку разом із батьками. Втім, Кейт та Вільям вирішили дочекатись, коли йому зможе скласти компанію молодша сестра – принцеса Шарлотта.
Королівські діти все ж змогли стати частиною інших урочистих передріздвяних заходів. Раніше, їх сфотографували на шляху до святкового ланчу королеви у Букінгемському палаці – минулого тижня.

Джордж, Шарлотта та Луї врешті провели Різдво разом зі своїми батьками, у королівській резиденції у Сандрінгамі. За німецьким звичаєм, діти розпакували свої подарунки ще у різдвяний вечір.
Подейкують, принцеса Шарлотта та принц Джордж були неабияк схвильовані перед початком урочистостей. Ще у листопаді під час своєї появи у Лестері Кейт зазначала, наскільки нетерплячі її діти: «У них уже з’явився святковий дух, ходять та наспівують різдвяні пісні, прикрашають ялинки».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here