Перший публічний вихід Меган Маркл з сином Арчі: ФОТО

0
956

Кейт Міддлтон і її діти принц Джордж, принцеса Шарлотта і принц Луї не єдині королівські особи, які прийшли підтримати принца Вільяма і принца Гаррі на благодійному матчі з поло. Меган Маркл, на диво, також завітала туди і ще й не сама: вона вперше взяла з собою сина Арчі на велику публічну подію.
Професійні гравці у поло, принц Вільям та принц Гаррі, нерідко беруть участь у змаганнях, адже грають у нього ще з дитинства. Цей турнір став благодійним: вони збирали гроші для допомоги великій кількості організацій, зокрема це африканські парки, фонд “Invictus Games” і фонд “Королівська співдружність”.
Та головною на цій події стала зовсім не гра у поло, а перший публічний вихід Меган Макрл з сином. Минулої суботи у Віндзорській каплиці відбулося хрещення Арчі, і ось за декілька днів герцогиня Сассекська вирішила показати малюка світові. Для події Меган одягнула сукню вільного крою кольору хакі і темні окуляри, а малюк був у білому боді.

Упродовж усієї події Маркл жодного разу не поклала сина у візок, а увесь час тримала його на руках, чим не на жарт розлютила мережу. Користувачі почали критикувати герцогиню Сассекську за те, що вона невміло тримає двомісячне немовля, а окрім цього, забула одягнути йому шкарпетки та шапочку.
Чимало юзерів заступилися за колишню актрису, адже вона стала матір’ю вперше всього два місяці тому. Напередодні журнал “People” писав, що Меган та Гаррі дуже насолоджуються батьківством: “Як більшість новоспечених батьків, вони такі схвильовані. Щодня щось нове. Вони дуже щасливі”.

View this post on Instagram

Their Royal Highnesses The Duke of Cambridge and The Duke of Sussex today took part in the King Power Royal Charity Polo Day for the Khun Vichai Srivaddhanaprabha Memorial Polo Trophy. The charity match raised vital funds and awareness for charities supported by Their Royal Highnesses. These organisations included African Parks, The Invictus Games Foundation and The Queen’s Commonwealth Trust. Other charities highlighted in the event: The English Schools Swimming Association, Fields in Trust, Henry van Straubenzee Memorial Fund, The Household Cavalry Operational Casualties Fund, Irish Guards Appeal, Map Action, Mountain Rescue England and Wales, Rhino Conservation Botswana, The Royal Marsden, RFU Injured Players Foundation, The Passage and the Welsh Rugby Charitable Trust. Photo credit: PA Images

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on


Також журнал “People писав”, що, за словами інсайдера, під час хрещення Арчі поводився, на диво, дуже добре. “Арчі був настільки солодким, таким спокійним. Настрій був радісним”. Нагадаємо, що імена хрещених батьків Меган та Гаррі вирішили залишити у таємниці, що суперечить королівським традиціям.
Та Меган Маркл і принц Гаррі, як і обіцяли, поділилося фотографіями з події з вірними шанувальниками на своїй Instagram-сторінці. Сімейні знімки неймовірно розчулили аудиторію: Арчі вже так підріс і став схожий на своїх відомих батьків.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here