“Повернення герцогині”: Меган Маркл вийшла у світ після пологів

0
974

Вчора у Великій Британії відбувся розкішний парад з нагоди Дня народження королеви Єлизавети ІІ, яке вона святкувала 21 квітня. Ця частина шанування події називається “Trooping The Colour” і вже давно стала сімейною традицією. Зібралася більшість членів королівської родини, в тому числі й Меган Маркл, дружина принца Гаррі, яка всього місяць тому народила первістка.
На появу герцогині Сассекської після пологів чекав чи не увесь світ. Востаннє вона виходила в люди ще 8-го травня, коли вони з Гаррі показували сина Арчі пресі у Віндзорському замку.
На церемонії Меган їхала у одній кареті з герцогом Сассекським, а також їм склали компанію Кейт Міддлтон, дружина рідного брата Гаррі принца Вільяма, і Камілла, герцогиня Корнуольська. Маркл для події одягнула стриману синю сукню на замовлення від бренду “Givenchy”.


Минулого року Меган дебютувала на “Trooping The Colour”, одягнувши ніжну сукню з оголеними плечима. Це вважається порушенням протоколу, адже королівським особам заборонено показувати голі плечі.
Однак, Майка Маєр, колишній член домогосподарства королеви, минулого року прокоментувала, що це “була версія офіційного одягу від Меган” і ніде офіційно не зазначено, що такі фасони є забороненими.

Як бачимо, цього року 37-річна Меган вирішила одягнутится дещо стриманіше. Ймовірно, причиною цього стало те, що герцогиня Сассекська ще не встигла повернутися у форму після вагітності.
До речі, Маркл є своїм власним стилістом, хоча інколи й звертається за порадою. Джерело, що знайоме з “модним життям” Меган, повідомило, що Кейт Міддлтон – це людина, до якої Меган звернулася “за керівництвом і натхненням”, що вкотре розвінчує чутки про те, що вони ворогують між собою.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here