Регіна Тодоренко на останніх місяцях вагітності сіла на шпагат

0
824

Ведуча відомої телепрограми «Орел і Решка»  нещодавно здивувала фанатів незвичним постом у своєму Instagram-акаунті. На фото вона сіла на шпагат, демонструючи ідеальну розтяжку. У дописі вона також зізналася що нічого не встигає.
«Якби два роки тому мені задали питання, що би я вибрала, працювати, чи створювати сім’ю, то я би із впевненістю відповіла би: працювати цілодобово! Адже я – супержінка, яка готова впахувати за десятьох без перерви, можу бути одночасно у двох містах, обходитися без їжі й води стільки, скільки цього вимагатиме зйомка, а сім’я – це легко».

View this post on Instagram

Если бы ещё 2года назад мне задали вопрос: «Что ты выберешь: 1. 24/7 работать 2. Создавать семью» Я бы ответила , гордо подняв голову : «РАБОТАТЬ СУТКАМИ»!!!?? Ведь я же – суперженщина⚡️, которая готова впахивать за десятерых без перерыва, ведь я же могу быть одновременно в двух городах, ведь я же могу обходиться без еды и воды столько, сколько этого потребует съемка, а семья – это легко) Не тут-то было?. Только сейчас я понемногу осознаю , что семья – это в каком-то смысле тоже работа 24/7 , а суперженщина – та, что умеет филигранно совмещать и семью, и работу. Существует ли такая??? Большинство моих гостей в шоу #ПятницаСРегиной стремятся к совершенству или совсем близки к этому. У каждой из них есть своя формула маневрирования дома и на работе. Если вам интересно, как совмещать все это , заходите по ССЫЛКЕ В ПРОФИЛЕ). А пока я в поисках этой формулы , ответьте мне, пожалуйста, сколько часов в день вы тратите на отношения-семью , сколько на работу, сколько на себя любимую? #регинатодоренко #регинапутешественница #reginatodorenko

A post shared by regina todorenko (@reginatodorenko) on


Підписники Регіни так відреагували на фото й допис: «Регіно, а по тобі й не скажеш, що ти на останніх місяцях!», «А так можна вагітним?», «Регіно, ти розумниця, так тримати!»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here