Calvin Klein радить придбати академічні шапочки

0
672

У новому році іменитий бренд пророкує трендовість специфічних аксесуарів –бронежилетів, гідрокостюмів та (навіть!) шапочок «випускника». Calvin Klein не вперше робить такий акцент на шоу-показах.
Серія одягу прет-а-порте на весну-літо 2019 року вразила прихильників образами на межі божевілля. Якщо раніше у колекціях бренду з‘являлись робітничі сюжети, то зараз така дивна тенденція розширила свої масштаби.

Як рекомендує Calvin Klein, гуму з мокрим ефектом варто комбінувати із легкою футболкою чи взагалі вдягати як повноцінний образ. Схожу на бронежилет конструкцію доречно носити поверх принтової спідниці. Традиційне намисто також набуло нових обрисів – аксесуар став шкіряним та «змістився» на плечі.

Капелюх, що не перший сезон є невід’ємним елементом капсульного гардеробу кожного модника, зараз перевтілився у фасон академічної шапочки випускника університету.
Анімалістичність принтів, багатошарова бахрома і плісові спідниці з нерівним подолом на тлі провокативних образів стали чимось на зразок звичних модних нововведень.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here